De ideale planning combineren met het best georganiseerde wagenpark

De ideale planning combineren met het best georganiseerde wagenpark

Koppel Fleetfact en Transplan!

De ideale planning combineren met het best georganiseerde wagenpark?

Koppel Fleetfact en Transplan!

 

Jij hebt als vervoers- of transportbedrijf met twee belangrijke vragen te maken.

1: Hoe krijg ik mijn opdrachten op tijd van a naar b, zo efficiënt en goedkoop mogelijk. Hoe zorg ik ervoor dat de juiste chauffeur op de juiste rit met de juiste auto zit?

2: Hoe houd ik overzicht in mijn wagenpark? Hoe plan ik onderhoud en blijven de kosten inzichtelijk?

De antwoorden zijn: Transplan en Fleetfact. Mooi dat hier twee oplossingen voor zijn. Maar het wordt pas echt super als je deze twee systemen kunt koppelen zodat je kan genieten van de voordelen van beide. Vanaf nu is dit mogelijk.

Wat kan Transplan ook alweer?

Transplan is een transport management systeem dat de planner ondersteunt met voorstellen voor de meest excellente planning. Daarbij houdt Transplan rekening met rijd- en rusttijden, automatische rust bij meerdaagse ritten, restricties van de opdrachten, combinaties waarmee gereden wordt en alle andere denkbare facetten van een rit.

Bij wijzigingen in een rit maakt Transplan een nieuwe, excellente planning die geldt voor de situatie van dat moment. Transplan houdt contact met de boordcomputer en kan op basis van de positie informatie van een voertuig continue het restant van de route herberekenen.

Met Transplan heb je dus altijd en overal live inzicht in de voortgang van je planning en zie je direct waar je voertuigen zich bevinden.

Wat doet Fleetfact?

Fleetfact onderhoudt je wagenpark van a tot z. Bij schade helpt Fleetfact van schaderegistratie tot opvolging en van dossiervorming tot offerteaanvraag voor herstel. Bij onderhoud komt Fleetfact met een onderhoudsvoorstel per voertuig (of per onderdeel van een voertuig). Fleetfact plant je onderhoud en waarschuwt wanneer het tijd is voor de garage. Daarnaast geeft Fleetfact een uitgebreid kostenoverzicht en diverse diepgaande analyses. Een compleet beeld van jouw vloot dus.

Wat nou als we ze koppelen?

Dan heb je in één klap een ideale planning voor een optimale omzet en twee tool om de kosten van zowel de ritten als het wagenpark laag te houden. Gegarandeerd tijdig onderhoud en effectieve rapportages aan de ene kant. En een optimale planning voor het inzitten van je wagenpark en personeel aan de andere kant. Bovendien heb je altijd en overal live inzicht in de kosten van je wagenpark en waar je auto’s zich bevinden.

 

Terug